Evidencija radnog vremena

Evidencija radnog vremena sastavni je dio modernih poslovnih sustava, i kao takav čini dio obrade poslovnih informacija poslovnog subjekta. Ponuda i rješenje sustava kontrole radnog vremena se može primijeniti u poslovnim objektima, malim i velikim tvrtkama, javnim ustanovama, vrtićima, trgovačkim centrima, benziskim postajama, na udaljenim i „mobilnim“ mjestima (gradilišta, objekti u izgradnji) i sl. Ponuda i prodaja dodatne opreme poput vanjskog beskontaktnog čitača, backup dodatnog napajanja i elektroprihvatnika.

Prednosti:
- trenutan obračun prekovremenih sati
- smanjenje troškova vođenjem ručne evidencije
- smanjenje kašnjenja djelatnika
- optimizacija poslovnih procesa
- olakšano planiranje radnih procesa
- smanjenje administracije
- kontrola odsutnosti

Naša rješenja su tehnološki napredna i učinkovita, te zadovoljavaju svaki zahtjev korisnika te svaku primjenu.

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa jedan je od najvažnijih osnovnih elemenata sustava tehničke zaštite. Razvoj, usavršavanje i prilagođenje cijene opreme omogućilo je primjenu sustava kontrole pristupa u svakodnevnom životu, a ne samo u visoko sigurnosnim sustavima.

Namjena sustava je selektivno ograničenje pristupa u kontrolirana područja, uključujući pohranu podataka o svim dozvoljenim prolascima, alarmnim stanjima i operaterskim aktivnostima. Sustav kao takav reducira troškove tjelesne zaštite pružajući veći stupanj sigurnosti.

Prednosti:
- manji sigurnosni problem kod gubitka ili krađe kartice u odnosu na klasični ključ
- kada zaposlenik odlazi nema promjena brava, nego se njegova kartica jednostavno poništi
- svaki korisnik ima jedinstvenu karticu ili identifikacijski element (biometrija) što omogućava individualnu kontrolu kao i praćenje aktivnosti
- sustav kontrole pristupa omogućava svakoj osobi ulazak u različita područja sukladno programiranim vremenskim intervalima. Promjene u praksi su brze i jednostavne.
- svaki neovlašteni pokušaj ulaska ostaje evidentiran

Sustav kontrole pristupa možemo iskoristiti za zaštitu kompletnih objekata kao i za zaštitu cjelina kao što su :

- server sobe
- posebne uredske prostorije
- arhivske prostorije
- upravljačko nadzorne sobe
- parkirališta
- dizala
- skladišta
- trezori

Optimalno kreiranje i projektiranje sustava evidencije radnog vremena, a sve prema specifičnosti i zahtjevu korisnika, najbitniji je preduvjet uspješnosti i efikasnosti sustava.

Vidi ponudu